page contents
دوشنبه, 15.06.1389

دیدگاه

حضرت آیت اله وحید خراسانی:

در ماه رمضان، هرچه می‌توانید

قرآن بخوانید و به

حضرت حجّت (عج) هدیه نمایید.

پروژه ها

پایگاه خبری تحلیلی

اصولگرا

فرهنگی اجتماعی

سیاسی

دبیرخانۀ الکترونیکی

کارگروه استانی

(پایلوت دبیرخانۀ الکترونیکی)

شرکت هولدینگ دفاتر

پیشخوان دولت

تعاونی مسکن کارکنان

جستجو

اوقات شرعی



آمار پورتال

اعضا : 1119
محتوا : 1270
لینک وب ها : 13
بازدیدکنندگان : 1475477

تاریخ و زمان

امروز
 دوشنبه , 15/شهريور/1389
زمان :    

today :
 Monday , 06/September/2010
time :    

ترافيک سايت

ما 128 مهمان آنلاین داریم

رتبه جهانی سایت

رتبه جهانی

گفتگو با مدیر سایت

یک نکته از هزاران...

پیامبر اکرم (ص): هركس عبادت خالص خود را به سمت خدا فرستد خداوند بهترين مصلحت او را به سويش فرو مى فرستد.

پایگاههای رسمی کشور

new.jpg

per.jpg

1662_orig.jpg

i.c.t.jpg

شناسنامه پایگاه

پرتال و پایگاه اطلاع رسانی

دفاتر پیشخوان دولت

تاسیس: 1387

نمابر: 88519832-021

پست الکترونیکی:

sazeman@yahoo.com

این پایگاه با مرورگر فایر فاکس

بهتر دیده می شود.

صفحه اصلي Section Blog Latest امضای تومار در اعتراض به نحوه صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات
امضای تومار در اعتراض به نحوه صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط مدير   
جمعه, 25 تیر 1389 ساعت 11:37

(تصویر، آرشیوی است.)

تعدادی از دفاتر پیشخوان خدمات دولت با ارسال توماری اعتراض آمیز از نحوه عملکرد این سازمان در صدور مجوز دفاتر پیشخوان خدمات دولت انتقاد و ابراز نگرانی کردند.

در این نامه که به امضای مسوولان دفاتر پیشخوان خدمات دولت رسیده آمده است: سازمان تنظیم مقررات علی رغم گذشت ماهها از انعکاس تقاضای صدور پروانه دفاتر ما که همگی به موجب مقررات اخیر دولت محترم به پیشخوان دولت تبدیل می شوند از اجرای دستور العمل صادر نموده خود تعدی کرده و از مهلت 2 هفته ای مندرج در این دستورالعمل به بیش از 4 ماه در صدور پروانه های برخی دفاتر پاگذاشته و کماکان از صدور این پروانه ها خودداری می نماید.

این نامه می افزاید: این درحالی است که این سازمان، پروانه برخی افراد وابسته به شرکتهای مخابراتی و پستی را در کمتر از یک هفته صادر نموده و موجب رانت ویژه ای در این زمینه گردیده است.

امضا کنندگان با اشاره به سیر مراحل قانونی صدور پروانه دفاتر خود اعلام کرده اند: کارگروههای استانی دفاتر پیشخوان دولت، تمامی مراحل مورد نیاز جهت صدور پروانه را طی نموده و پیشنهاد صدور پروانه ما را به سازمان تنظیم مقررات منعکس نموده اند اما اداره کل صدور مجوز این سازمان از صدور پروانه بدون هیچ توضیحی خودداری می نماید. این افراد همچنین از رفتار ناشایست کارکنان این سازمان در مواجهه با ارباب رجوع و دارندگان پروانه این سازمان از محمد کرم پور، معاون وزیر ارتباطات و رئیس این سازمان گلایه کرده اند.

شایان ذکر است برابر مقررات، سازمان تنظیم مقررات با دریافت فرم پیشنهاد صدور پروانه ظرف مدت 2 هفته نسبت به صدور پروانه متقضی اقدام می نماید که تاخیر در این امر موجب خسارات چند میلیارد ریالی به فعالان این حوزه و عقب ماندگی عملکرد دولت دهم در توسعه و توزیع خدمات شهروندی در سطح کشور گردیده است.

نظر ها
جستجو RSS
تنها کاربران عضو شده می توانند نظر ارسال کنند!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

آخرین بروز رسانی در جمعه, 25 تیر 1389 ساعت 18:27
 

ساعت

خدمات الکترونیک

هدفمندکردن یارانه ها
صدور فیش مستمری
تامین اجتماعی

دوره های مجازی
ادارات آموزش و پرورش
ارائۀ شناسۀ ملی
اشخاص حقوقی

سامانه شکایات بازرسی کل کشور

شکایت و پیگیری
از بازرسی کل کشور

خدمات سجلّی ثبت احوال

صدور کارت منزلت



رهگیری مرسولات پیشتاز

 

پرداخت اینترنتی قبوض


پرداخت اینترنتی قبوض


ثبت شکایت قضایی


دادخواستهای حقوقی


خرید بلیت قطار


درخواست ویزا


فیش بازنشستگان لشگری

فیش و حکم حقوقی

بازنشستگان کشوری

ثبت نام تلفن ثابت

اعتبارنامه